A Madea Christmas (2013) Online subtitrat

Titlul original:  

A Madea Christmas (2013) Online subtitratCategoria:  Comedie, Filme Noi, Filme 2013, Craciun
Anul:  2013
Calitate:  CAM
Subtitrare:  N/A
Rating:  

24-12

2013

Autor:  djvasy     Vizualizari:  3335  Numar Voturi:  8

A Madea Christmas (2013) Online subtitrat este un film de comedie in regia lui Tyler Perry.A Madea Christmas (2013) film online subtitrat in limba romana este vorba despre primul film cu tema de sarbatoare al lui. Este si al 7-lea film din seria Madea. In comedia A Madea Christmas, bunicuta cu un suflet mare si cu o atitudine de nedescris, Mabel “Madea” Simmons (Tyler Perry), este lingusita de cea mai buna prietena a sa, Eileen (Anna Maria Horsford) sa ii faca o vizita de sarbatoarea Craciunului, fiicei sale Lacey (Tika Sumpter). Dar ceea ce vor gasi in momentul in care vor ajunge la destinatie va fi o mare surpriza. Cum oraselul ce are o tenta rurala se pregateste pentru a sarbatori Craciunul, noi secrete sunt revelate, iar relatiile vechi sunt testate. Pe langa aceste lucruri, Madea dezvaluie Spiritul Craciunului tuturor pentru a salva aceasta sarbatoare magica.

Atentie!!!
Daca Filmul Nu Merge Apasati Pe Butonul "Raporteaza Un Film" Pentru a vedea butonu raporteaza trebuie sa fii inregistrat
Information
Would you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.