Hummingbird - Legea străzii (2013) Online subtitrat

Titlul original:  

Hummingbird - Legea străzii (2013) Online subtitratCategoria:  Actiune / Filme Noi / Filme 2013 / Thriller
Anul:  2013
Calitate:  DVD-Rip
Subtitrare:  Fara Subtitrare
Rating:  

03-07

2013

Autor:  djvasy     Vizualizari:  56189  Numar Voturi:  97

Hummingbird - Legea străzii (2013) Online subtitrat este un film de actiune in regia lui Steven Knight.Scenariul a fost scris de Steven Knight.Hummingbird film subtitrat in limba romana este povestea unui soldat din Forţele Speciale, Joey Jones (Jason Statham), care ajunge să trăiască pe străzi după ce e condamnat de curtea marţială militară.Într-o noapte sparge un apartament luxos din Covent Garden şi află că acesta va fi gol pentru trei luni.Găseşte acolo un card de credit, cheile unei maşini şi un cont bancar doldora de bani, numai bun pentru el ca să-l acceseze. Dar, în loc să şi le însuşească, Joey alege să folosească această ocazie pentru a-şi pune viaţa în ordine şi să-şi găsească un job. Renunţă la băutură şi la droguri şi se angajzează la un restaurant chinezesc ca spălător de vase.Nu după mult timp e promovat ca portar, iar apoi ca paznic neoficial. Este atât de bun la ce face, încât e luat la ochi de un şef al mafiei chinezeşti care îl ia să lucreze pentru el ca şofer şi ca mână forte.

Atentie!!!
Daca Filmul Nu Merge Apasati Pe Butonul "Raporteaza Un Film" Pentru a vedea butonu raporteaza trebuie sa fii inregistrat
Information
Would you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.